Πρόσκληση για την 3η Δεκέμβρη.

images copyΗ  Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία που καθιερώθηκε το 1992από τη Γ.Γ. του Ο.Η.Ε. είναι αφιερωμένη σε όλα τα άτομα που αδυνατούν να εξασφαλίσουν μόνα τους όλες ή ένα μέρος από τις ανάγκες μιας φυσιολογικής, ατομικής και κοινωνικής ζωής και χρειάζονται ένα χέρι βοηθείας και ανθρώπους ¨κατάλληλους¨ να προσφέρουν ανιδιοτελή αγάπη και υπομονή, στήριξη και σεβασμό, προκειμένου να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή.

               Μερικά από τα άτομα αυτά, είμαστε κι εμείς οι εκπαιδευόμενοι του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Καλύμνου, με τις δικές μας ιδιαιτερότητες, ικανότητες, δεξιότητες και γιορτάζουμε αυτή την ημέρα για να υπενθυμίσουμε στους συνανθρώπους μας ότι αυτό που επιθυμούμε και διεκδικούμε είναι η ισότητα στη διαφορετικότητα, ο σεβασμός στην ιδιαιτερότητα και μοναδικότητα και η προσφορά αγάπης χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

               Με αφορμή λοιπόν την 3η Δεκέμβρη, διοργανώνουμε 5ήμερο παζάρι (Σαββάτο29/11, Κυριακή 30/11 από τις 9:00π.μ. έως τις 8:00μ.μ. Δευτέρα 1/12, Τρίτη 2/12 και Τετάρτη 3/12 από τις 8:30π.μ. έως 14:00μ.μ.)για την έκθεση των έργων των εκπαιδευόμενων του Κέντρου με σκοπό την ανάδειξη των ικανοτήτων και δεξιοτήτων τους.      

               Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.                     

         

                                                                                    Μετά τιμής

                                                Ο Πρόεδρος                                            Ο Γραμματέας

                                         Ολυμπίτης Φίλιππος                                 Χατζηιωάννου Χρήστος